Wednesday, July 22, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Mama Tisya ada buat contest..aku nak try gak join...kot2 dpt hadiah..
Syarat2 contest ni senang jer..korang upload je gambo paling romantik yg korang ada..lepas tu beri description skit pasal gambo tu..



Nama Anda & Pasangan :

Pn Norhamidah Abdul Aziz & En Zafrul Hisham Abdul Shukor

Tarikh Kawin & Anniversary ke berapa tahun ni:

10 Februari 2005 / tahun ni anniversary yg ke -4 tahun


Keterangan Gambar :
Gambar ni diambil pada tahun 2005... Lokasi @ Genting..Gambar ni menjadi pilihan sebab saya dia tak nampak sgt romantik yg jiwang2..gambo ni nampak natural menunjukkan kami bukanlah pasangan yang jiwang karat tapi pasangan yang romantik dalam masa yg sama bleh bergurau senda..apa yg saya pegang, dlm perkahwinan ni gurau senda penting supaya hubungan yg kita jalin tu takdelah stress sgt..

Pada sesiapa yang nak join, bole tengok maklumat contest yang lebih detail, sila klik di link mama tisya di http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

3 comments:

anjos_gojes said...

kalu aku tepek gambo aku ngn bf aku,bdan die tp muke aku wat super impose leh x dot?eheheh...

midot said...

byk lah ko..dia nak yg dah kawin lah..

mama tisya said...

ok dh view..good luck