Wednesday, July 22, 2009

Another 5 Days

EEE...lagi 5 ari due date aku..sakit2 tak hilang tapi jalan still tak bukak lgk..ada sesiapa pernah kena induced tak?? camne induced tu ek?? dorang bagi makan ubat ke?? lepas tu berapa lama pintu rahim nak buka?? air ketuban kuar time bila?? aduss..aku dah surf kt internet tapi memandangkan takde pengalaman, so, blur2 skit..

2 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

lor dot...aku kan pernah kena induced...dua kali lagi dia masukkan ubat ikut montot...

induce tu lagiiiiiiiiii sakit...cam nak tercabut pinggang weii..

midot said...

tulah..tu yg aku pelik tu..nak kata overdue belum lagik tapi 27 ni dorang nak induced..