Monday, March 23, 2009

TLO vs Bomba Shah Alam

Last Saturday, ktorg ada friendly match netball...TLO vs Bomba Shah Alam..awal game start..kl 8.30 pagi dah start..ktorg kalah teruk dgn team bomba..16-10..memasing tu makcik2 jer..GS dia umur 40 tahun..giler power..shoot bola relex jer..




























Semalam plak pi umah izan..tgk bb..comeinya lah bb boi si izan ni..muka cam akak dia jugak...












8 comments:

sya's said...

wei.. ni apa kes main netball lagik neh... iskkkk.. lagi satu.. ko besokan la sket gambooooo.. kecik sangat.. sakit mata aku neh... kang dari mata turun ke hati.. terus jadi sakit ati! tq... heeeh

~aSHa~ said...

org lama2 mmg terror main game2 ni....bola tampar, bola jaring...org baru mcm kita ni..ehehe tak kualiti tul...

midot said...

aku tak main pung..aku jadi bendahari & penolong coach je...hehehe..cuti setahun...

..nOj.. said...

sib baik midot xmain... aku ingat nk marah dh td... tp aku nk marah izan ni... gile hape baru 2 ari dh nk bersila ni... xsayang pepet ke... eheheh

Mama Lyna said...

izan duk bersila....oowwwww ngeri aku....

YaTiE said...

Amboi ibu mengandung ambik gambo.. siap2 angkat kaki lagi.. n izan lak wahh.. 'hebat' tu dok bersila lagi tu...

~aSHa~ said...

dia bersila tuk amik gambo je tu..ehehehe

midot said...

awat tak ckp tak bleh dok bersila..klau aku tahu, confirm aku sound tepek punyer..hehe..