Sunday, December 06, 2009

Penang

Jumaat (20/11/09)


Last 2 weeks, aku & family pi bercuti @ Penang..dah lama ktorg plan nak pi bercuti kt Penang, akhirnya tercapai gak..ktorg stay @ Copthorne..gerak dari KL dlm kul 6.30 pg, sampai Penang kul 12 tgh after 4 kali berhenti..heheh..biasa arr bawak budak2..sampai hotel je ktorg pengsan dulu..

























Malam lepas Maghrib + Isyak (Jama') ktorg pi dinner @ Padang Kota..ingat nak lepak kt Gurney Drive tapi ramai giler manusia..tempat tu mmg happening..ada apa ek kt sana?? makanan2 kt situ sedap ke?? lepas dinner ktorg pi jalan2 pusing satu Gurney..balik hotel dlm kul 11 mlm..apa lgk tido terus

Sabtu (21/11/09)

Pagi2 Sabtu tu ktorg bangun bekfes @ hotel..lepas tu mandikan Hilman & Hakimi..dlm kul 9.30 pg, ktorg kuar..niat di hati nak pi tmn rama2 tapi hujan plak..Ktorg pi bukit bendera..sesampai tu ada signboard 'under construction'..ingatkan tutup..frust gak lah..rupa2nya dorang renovate skit..untuk kemudahan & keselesaan semua...
















































Lepas pi bukit bendera, ktorg lepak @ botanical garden plak..byk gak lah beruk kt situ..lepas dah penat, apa lgk..balik hotel...



Malam tak tahu nak pi mana..tepon member, dia promote suruh pi batu feringghi..ada night market kt situ..pusing punya pusing, last2 ktorg dinner @ Tarbush..lepas tu baru pi night market tu..aler cam petaling street jer...
























5 comments:

lin_cute said...

bestnye jejalan...aku plan g genting next week....tak sabo gak ni dah bercuti ngan family....

iz-AnN عبداللطيف said...

smart ar rambut abang mie..hehehe..ko siap bercuti ke penang lagi ek???aku ni nak balik penang minggu depan...hhoho

aLoNg@Na said...

behnya kimi g cuti2 mlysia ek..bwk adik skli..alg nk p pinang ntah bla ntah..ritu p langkawi lalu jer..nk pnah bwk danish g bcuti lg nih..bla ek?

dot,anak bujang ko mkin hensem..

midot said...

lin - genting pun best gak tapi musim cuti sekolah ni ramai org..ko stay kt hotel mana??

izan - aku rasa best giler bercuti kt penang..tapi ari ktorg pi tu hujan..cam tak puas plak..

afdni said...

beshhhhnyerrr dpt g jenjalan..