Monday, November 16, 2009

Sapa nak beli? (Edisi 2)

Kengkawan,

Aku nak jual umah aku kt Pasir Gudang, Johor. Klau ada sesiapa sedara mara, sahabat handai, pakwe makwe yg nak stay kt Pasir Gudang & tak de umah lgk, bleh lah tepon aku yer..

Details:

- Price: RM 120 000 (nego)
- Size: 1300 sq.ft.
- Title type: Freehold
- 3 bilik, 2 bilik air.
- Rumah berdekatan Sekolah, Kedai, Pam Minyak
- Telah diubahsuai (porch extension), kitchen kabinet, dapur basah & lantai mozek.

Jika berminat, bleh lah hubungi Norhamidah (019-2240852) atau Abdul Aziz (013-7436639).

6 comments:

.:fyzz:. said...

midot..yg nak jual nih umah mak ayah ko kat pasir gudang tuh ke..bis tu mak ayah ko pindah dok mana lak..atau nih umah ko beli lagi..? heheh byk lak soal..

::Mamalyna:: said...

apsal nak jual wei... umah teres yer.

..nOj.. said...

aku pun nk bz body gak... umh mane nk jual ni midot? eh mesti mak ayah dia beli umh lg beso ni kot... tu yg nk jual umh tu

.:fyzz:. said...

kepoh betul kita kan nojah..ahahahh padahal tanak beli pun..ish kalau la beli umah wat aset pastu sewa kan pe semua huh kayo wey..tp tuh la tak termampu la nak beli2 dn sewakan lg..
tuh ejan pun menyibuk gak tuh heheheh

midot said...

aku beli umah ni dah lama..konon2 nya nak kawin dgn org johor lah..tup2 dpt org kl..bg lah mak & ayah aku duduk..la ni parents aku dah pindah segamat, so, umah ni adik aku duduk..tapi dia dah nak kawin, nak beli rumah lain katanya..

YaTiE said...

Salam..

Hi, Midot
Pls send me email (blank email)
haryatie21@gmail.com

Tq.