Wednesday, August 26, 2009

Hilman a.k.a Fukuchan

Kt Segamat ni asik hujan jer..takut plak kot2 banjir..kesian Cayunk x dpt balik nanti..ari ni nak update gambo terbaru Hilman..smlm pi timbang berat..dah naik anak mak ni..dah 4.33 kg..tapi nampak gayanya cam aku tak bleh nak ikut jejak langkah izan & amie yg berjaya meng'fully' breastfeed kan bb dia..tapi alhamdulillah..so far, susu badan still ada & aku teruskan gak bagi walaupun x cukup..skrg ni bb Hilman dah ada nickname..Hakimi yg bagi..nickname Hilman 'Fukuchan'..hehhe..aku tak tahu lah camne Kimi bleh dpt idea nak panggil adik dia Fukuchan..

















*Fukuchan yg pakai topi hitam tu..comel kan??

8 comments:

aLoNg@Na said...

mama danish pn suka krtun Fukuchan tu..hehe..beh gk,tp lg beh Sinchan kot...

Wah,Hilman dh semangat skang ek..dh 4kg lbih dh ni...

Alg dlu pn cenggitu,susu bdn kurang...sian danish xlama menyusu bdn..apa yg pting bby kita sht dot...janji sht jer...susu formula pn ok...

amie said...

midot... time dlm pntang ni arr susu banyak.. aku dlu pun ingat tak bleh fully breastmilk.. tp mind aku fokus nak bg susu badan.. insyaAllah klau ko yakin msti bleh.. anak ko kena kerap hisap *tutt* ko tu.. pstu time dia tdo ko kna pam.. kena consistent waktu pam... msti bleh punya...

.:fyzz:. said...

Midot skang ko kat johor yer..selamt berpantang..teruskan bf...

~aSHa~ said...

pandai plak kimi ni...ehehehe

.:Iz-AnN (",):. said...

betul dot apa yang amie kata tu...insyaallah akan berjaya...jangan cepat patah semanga dot...ko kena kuat...chaiyok...chaiyok...

lin_cute said...

dah semangat si 'fukuchan comei' ni...anyway kena kuatkan semangat bg bf tu....bertambah montel lah si boboy ni....

..nOj.. said...

ye ye... tul tu fukuchan kna byk isap2 susu... br la kilang susu beroperasi ngan jayanye... masa dia tgh tdo tu ko sua je kt mulut dia... dia dpt bau kompom dia bukak mulut

midot said...

thanks korang..aku akan teruskan perjuangan aku memberi susu "tut" kt fukuchan..