Sunday, July 12, 2009

Cite last wiken

Last wiken @ Ahad, ktorg satu family ketandusan idea tak tahu nak pi mana..pk punya pk, ktorg plan nak ajak Hakimi naik bot kt The Mines Shopping Complex belakang umah aku jer..dah lama nak naik tapi tgk org ramai giler beratur..tapi ari tu nasib ktorg baik, sampai2 kaunter jer bot dah ada..





4 comments:

aLoNg@Na said...

midot,ko add la blog along..weh umh ko kt blakang mines,ktner ek?..umh alg pn dkt jer ngn mines tu...

.:Iz-AnN (",):. said...

umah aku jauh dari mines ni...hahaha...

midot said...

kt town hse, btul2 menghadap mines..umah along yg mana satu ek???

^^AnGGun^^ said...

da besa da anak midot eh...
tomei tomei tomei..
tk sangka ni blog midot..
ngeeee