Monday, May 31, 2010

Pergi tak kembali




Pagi tadi, aku dikejutkan dengan berita kematian seorang sahabat yang aku kenal hampir 5 tahun..punca kematian samada denggi berdarah, H1N1 @ pneumonia (paru2 berair)..NORHASHIMAH WAHID atau sheema..selalunya ktorg panggil dia sheema bebeh...arwah seorang yg periang..suka gelak..susah lah nak tgk dia menangis..sabar..pernah sekali tu anak dia (Hylda) pecahkan cawan kt kedai mamak, dia cool jer...klau aku, dah menjerit tu...lama aku tak jumpa arwah..akhir sekali aku jumpa last saturday kt hospital klang..sedey aku tgk keadaan dia..aku tak dpt nak bayangkan macam mana arwah fight sakit dia utk family..

sheema, kami doakan sheema ditempatkan di sisi org2 yg beriman..insyaAllah..Al-Fatihah..


11 comments:

*Miss Geli^ said...

alfatihah..

moga roh arwah dicucuri rahmat

~aSHa~ said...

muda lagi ye midot...alfatihah dan salam takziah...

org pg masa muda ni selalu nye org baik dan terpilih...

.:fyzz:. said...

AlFatihah..moga roh sheema di tempatkan di kalangan orng yg beriman..amin

takutkan wabak H1N1 nih..

midot said...

sedey tgk family dia especially anak dia Hylda..kecik lgk..sayu je hati..tapi janji Allah kan..setiap yg hidup pasti akan mati..begitulah jugak dgn kita..

~aSHa~ said...

midot dia peserta DPA ptd kan? dia berkusus kan time tu?

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

alfatihah...ada kuar biter kat tv3 malam tadi kan...moga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...amin..

lin_cute said...

alfatihah....malam tadi kuar berita....memula macam tak cam....tapi macam pernah tengok muka....pas tu teringkat kat ko dot, ha...betul lah kawan midot ni....semoga arwah ditempatkan pada golongan orang2 yang solehah....amin.....

..nOj.. said...

al-fatihah... moga Allah mengasihani rohnya dan menempatkan dia dikalangan kekasih2 Allah. dan moga Allah melindungi anaknye yg masih kecik. tersentuh hati... :(

midot said...

hanya Allah je yg tahu apa yg berlaku..kita sama2 doakan arwah ditempatkan di sisi org2 yang beriman..mmg betullah..sayu tgk anak dia yg masih kecik..aku tgk hasben dia pun tough..dia kena tough sebab anak dia perlukan dia..

to zulkhairi..jaga anak ko baik2 yer..aku pun rasa sheema nakkan kebahagiaan utk hylda..ktorg kt sini sama2 bleh tolong @ bantu ko..

Anonymous said...

[p]Decorative faux leather handbags are full of existence . In any case, choose a light travel [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags outlet[/url] bag firstly . 隆卤

隆掳That隆炉s [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags sale[/url] RIGHT . Truly the only concern might be who, basically some of those steeply-priced labels furnish the highest quality through [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags uk[/url] develop for ones designer bags encounter . With more and [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags sale[/url] more fake handbags, people are more and more difficult to buy authentic designer handbags . But, the foremost essential things a girl preferences would be a back pack, [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags uk[/url] some bank balance . But first, a little background on Mary.[/p][p]The surface is designed as classical checks which are liked by most girls . Messenger bag : Also called a courier bag,this bag is usually carried over the shoulder with the strap winding [url=http://www.chanelbagsoutlett.co.uk]chanel bags online
[/url] around the chest,resting the bag on the lower back . You can start your own purse and bags business or company as a wholesaler or retailer . As a business owner, you are well aware of how much it can cost to advertise any company, and you know that advertising is essential but you must be worried [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags[/url] about the huge cost it takes to advertise your products or brand . Using Paper bags is still quite common since they are environmentally [url=http://www.cchanelhandbagssale.co.uk]chanel handbags outlet[/url] friendly . You may just need to balance out the problem by removing unnecessary design elements and let the leather do the talking itself隆颅anyway this is only a reference,just do as you like隆颅

Vegetable tanned leather handbag is incredibly durable and long-lasting,and if you take good care of it,it will take care of you lasting years and years . You may not know that Christian Louboutin products have explored into women bags.[/p]

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/