Sunday, March 28, 2010

Secretaries Week



Dah nak masuk bulan April means that Minggu Setiausaha pun dah nak tiba lah for all Secretaries out there..mintak boss korang ajak korang pi lunch @ dinner yer..ari tu Nogha ada sms aku tanya, company aku pi mana..maybe ktorg akan pi PNB Darby Park..rasanya setiap tahun ktorg pi secretaries week luncheon organized by PNB Darby Park..tahun lepas Anita Sarawak & Faizal Tahir..tahun ni Anita Sarawak, Shiela Majid & Fahrin Ahmad..Kak Nita & Shiela aku dah pernah pi..tak rugi woo..ni first time aku pi majlis Fahrin jadi emcee...nak gak tgk betapa hensemnya Fahrin ni..huhu..jgn marah yer Cayunk..

2 comments:

*Miss Geli^ said...

aku nak pegi jugak...
memintak tahun ni 40k, aku yang punyeeeeeee!!

midot said...

aku pun nak gak wei..jgn makan sorang...