Tuesday, March 16, 2010

Nuffnang Punyer Duit

Camne nak dpt duit dari Nuffnang ek?? Aku jengah blog izan & nojah...memasing dok cite pasal Nuffnang ni..aku dah lama join tapi tak dpt apa2 pung..heeh..kot2 korang bleh share ke...

7 comments:

~aSHa~ said...

tak jenguk blog aku pun...sob sob sob

aku pun tak dpt lagi...dah berbulan2 jugak ni...ehehehe...

kena rajn blogwalking midot...aku ni mlm je leh dpt buat...time keje mmg susah..time mlm ni sambil tgk anak depan mata

..nOj.. said...

nk share duit aku ke camne ni midot? hehehe

lin_cute said...

aku pun nak gak...tapi aku lum jadi ahli nuffnang ar...leh tlg ajarkan....hehe saya budak baru belajar....kalau tak tau tolong ar ajarkan....

iz-AnN عبداللطيف said...

dot...aku pun lum dapat...ada pun lum cukup nak cash out...ko tanya nojah, dia dah kaya tu...

Robb said...

kalau nk advertiser bagik iklan, kenalah letak byk sket ad units. setakat satu je, skyscraper mana cukup?

lagi2 ad unit tu kenalah letak kat tempat yg sepatutnya. skyscraper tu kena letak paling tinggi kat sidebar dan yg lain di tempat yang direkomen baru leh dpt iklan.

amie said...

aku pun sama.. nak sthun dh ada blog.. tp xde pun nuffnang ni.. sama kes mcm lin.. lgpun aku tak smpat nak explore.. ko kan tau aku buta IT

.:fyzz:. said...

aku lak ada 'kawan' kita yg plg rajin yg tlog wat akaun nff..tidak ka aku jakun gak..so far aku mmg tarak pe2 lagi pun...heheh