Thursday, March 11, 2010

Baby boy


Bulan ni merupakan bulan bday Hakimi..plan nak buat bday party utk dia tapi tak tahu lah nak buat kt mana..dah 3 tahun umur Hakimi..heheh..klau nak cite pasal ragam & keletah dia rasanya tak larat korang nak baca..nanti bila2 kita gathering2 yer kengkawan...


3 comments:

{ e'mie } said...

midot..ko nak ajak gathering pun tunggu aku bersalin dulu yer..tunggu anak aku yang third ni bley berjalan dulu..tak larat aku nanti..

*Miss Geli^ said...

hahha..nanti bgtau la eh nak wat kat mana...

ai insyallah datang

midot said...

emie - bila tu?? lama gak wei..heheh..

nogha - putrajaya lah kot..dekat skit..kita buat kecil2an je dulu..