Monday, December 07, 2009

Edward vs Jacob

Last week, aku & Cayunk bujang sekejap coz anak2 stay kt umah tok bah & tok mak..so, dapatlah ktorg pi tgk wayang..lama giler rasanya tak pi tgk wayang..movie yg tgh hot skrg ni Twillight, New Moon..apa lagik pi arr layan @ KLCC..

Korang suka Edward @ Jacob?..aku suka Jacob sebab aku tahu dia sincere suka kt Bella tu..Edward pun suka tapi dia tu cam tak gentlemen jer..kesian Bella ditinggalkan Edward..tapi tulah pompuan..pantang tgk lelaki hensem & pandai ngayat skit, sure cair..apa2 pung, vampire & werewolf dah tak wujud zaman maju & moden ni..setuju tak???

4 comments:

..nOj.. said...

best ke cite ni midot? aku xpenah tgk pn dan x rase nk tgk... sbb seblum new moon ni dh ade yg lain kn? rase mcm kna tgk yg seblum ni je... takut nanti termanggu2 plak

~ umie_muaz~ said...

a'ah best ker citer ni..kalau best aku nak gi tengok, baru2 ni tengok 2012, bawak airol, adik tinggal..hehehe..kecik lagi kan..bilalah aku nak kuar berdua macam dulu kala..

afdni said...

bestnyer dpt jdik bujang..

midot said...

noj - nasihat aku..better ko tgk yg first dulu coz cam aku pun sama gak tak tgk yg first, last2 dok tanya org jer..

emie - best giler..romantik tahap gaban lah..

yunni - heheh..kejap jer..tapi ktorg fulfill kt betul2..