Thursday, June 04, 2009

32 weeks

Pejam celik pejam celik kandungan aku dah cecah 32 weeks..smlm pi check-up, doktor kata kemungkinan besar aku bleh normal..takut + cuak gak lah..doktor tu pesan, klau meneran nanti jgn menjerit, takut hilang tenaga..aku tak dpt bayangkan lagik camne bersalin normal ni..klau sesiapa yg ada pengalaman tu, ajar2 lah aku yer..bantuan korang amat aku perlukan..so far bb sihat alhamdulillah cuma aku jer kurang darah..doktor suruh tambahkan darah..doktor bleh tanya lagik "awak diet ke??"aku rasa time pregnant lah masa yg paling baik utk tidak men'diet'kan diri..hehehe..beg baju pun aku dah siap2kan smlm nak letak dlm kete..standby..kot2 esok lusa ke bersalin..bila tgk kan si hakimi tu sedih gak hati, camne lah klau aku masuk spital..bleh ke dia tido dgn abah dia..hakimi tu susah skit nak tido dgn org lain..

5 comments:

..nOj.. said...

masa tahan sakit byk2 baca doa nabi nuh dlm perut ikan tu... jgn pk sgt pasal sakit... bersalin normal x sakit ye.... sius ni midot

midot said...

thanks noj..aku ni mcm2 rasa dah..takut pun ada..cuak pun ada..tak sabar pun ada...heheh..

Echa said...

bersalin ok lagi.. jahit aku tak le nak citer la... hehhehe...

midot said...

bukan dia bagi bius ke?? alamak..ni yg buat aku makin takuuuuttt....

~aSHa~ said...

kalo pg private...masa jahit bagi bius ler....

mana gambo ko preknen 2nd ni..