Thursday, April 09, 2009

TV??

Aku ada terbaca entry kat blog suami Izan, En Harris & teruja plak tgk Izan pasang player dlm kete..so, aku highlight lah kt Cayunk..memandangkan anak aku skrg ni hobi dia suka tgk Upin & Ipin, so, hopefully dia dpt lah tido time ktorg balik kg...Cayunk pun cariklah player @ Taman Desa..ini lah hasilnya..player ni ada MP3, TV, radio and DVD @ CD player..Cayunk tambah reverse camera..nak bagi mudah parking reverse kot..cuma GPS jer tak pasang coz kt PDA Cayunk dah ada GPS..


3 comments:

Echa said...

nak jugakkkk... tapi aku ler yg nak tengok nyer... aqeef mana ler suke tengok tv ni seme.. sius la... dia memang tak reti nak tengok tb... seminit bley ar dok... pastu dah mula 'mengemas'... dia rajin sket...

.:Iz-aNn (",):. said...

dalam kete aku pun ada sya...ko nak nengok moh ler tukar kete...nak gak aku merasa naik waja tu...hahaha...

midot said...

cha - heheh..dia nak bagi mak dia menten slim tu..sesama tolong dia mengemas..

zan - aku teruja sebab tgk kete ko lah zan..