Monday, February 02, 2009

Malas

Kenapa pregnant kali ni tahap kemalasan aku melampau-lampau?? Pukul 9 je dah ngantuk..Tapi tak bleh nak tido gak, takut kepala kena hentak ngan kete Hakimi..

Nak cite pasal last wiken..
Pagi2 ari Sabtu lepas, ktorg satu family pi Sunway Lagoon..Hasben ada bowling tournament..Geram je tak dpt main bowling..Bola aku pun dah bersawang..Start dlm kul 9.45 pagi sampai 12.30 tgh baru habis..Hasben aku dpt tmpt ke-4 (kumpulan)..Lepas tu dpt Grand Lucky Draw...hehhe..dpt DVD player (Samsung)..ktorg baru je beli dah dpt baru..Anyway, thanks a lot to Epic Industri coz invite our company for the bowling tournament..

Lepas tu ktorg gerak pi Shah Alam plak..kali ni ada gathering Grand Livina Club..memula berkumpul kat Stadium Melawati..ada lebih kurang 50 biji Grand Livina..memacam kaler..memacam design dorang modified..lepas tu pi makan kat Geng's Corner..nak cite pasal Geng's Corner ni..korang penah tak tgk cite Upin & Ipin..Geng's Corner nilah dorang punya pembikin cite Upin & Ipin tu..depan restaurant dorang ni ada satu studio tempat dorang buat movie Upin & Ipin..Hakimi nampak je poster Upin & Ipin, dia terus jerit "Ma..Apin.."..hehehe..cute giler..12/02/09 ni movie Upin & Ipin kuar kt wayang..Plan nak ajak Hakimi pi tgk..Tak tahu camne reaksi dia..

Tulah cite ari Sabtu..

Ari ahad?? Pi KL..shoppinnggggg....

2 comments:

*Miss Geli^ said...

aku pun nak pegi tengok upin dan ipin bila dah kuar, si kecik tu sibuk nak tengok. sekali?

.:Iz-aNn (",):. said...

aler...aku pun nak nengok gak...kakak suka...siap beli tshirt upin dan ipin dah 2 helai...tapi masa tu aku beranak ke pantang ek???dua kali??