Saturday, February 14, 2009

Cite di hujung minggu vs Anniversary

07 - 09 Feb 2009

Memandangkan anniversary ktorg 10/02, so we plan to celebrate kt KL jer..coz Cayunk pun tgh standby kot2 boss suruh dtg opis..ktorg pilih Legend Hotel as our tempat penginapan untuk 3 ari ni..bilik dia mmg besar giler..ada dapur lagik..tapi tak masak pun..ada ruang tamu, bilik tidur & toilet...

bilik tido..











toilet











ruang tamu











dapur

6 comments:

~aSHa~ said...

aku pung pg legend baru2 ni...tapi kat cherating

.:Iz-aNn (",):. said...

heheh...bukan ker legend kl ni pung ko pernah p sha...ekekek...teringat kisah lama la plak...ishh...

midot said...

legend cherating pun best gak..jalan kaki je pi pantai..

YaTiE said...

Salam..

ceeehhh hampeh betui ler adiku yang sorang nie.. boleh x dia dah ada blog dari 2004 boleh x cerita kat kak yat dia ada blog.. dah laa asyik ilang cam biskut jer... nama jer umah dekat tapi nak jumpa setahun sekali pun susah.. cit.. (nie nak marah laa nie) :P nasib ler dah terserempak kat alamanda tu pun last year occay.. :P

Neway.. miss you sista.. be gud k.. jgn lupa kat kakak mu yang comei nie...

midot said...

sorry kak yat..lupa nak inform..nanti midot add blog akak..bila nak gather2 ni??

~aSHa~ said...

ops alamak izan...cam tau jek..ehehehe..ko ingat tul diari lama aku