Tuesday, December 21, 2004

BErTUnaNg

last saturday (18/12/04), aku dgn rasminya jadi tunang Zafrul Hisham Abdul Shukor..
seronoknya...
walaupun aku sedikit cuak tapi semuanya berjalan lancar..
sewaktu bacaan doa, hujan turun dgn lebat skali merestui majlis pertunangan kami..alhamdulillah..

3 comments:

apy said...

hai!!!!!
wei tahniah.
aku harap ko bahgia yer ngan tunang ko tu.
any way aku kat sini tumpang bahagia utk member kiter semua kat jay bee.
see u when you married ok.

Ashrufzz said...

Wahh..hebat la citer ko..macam baca novel siut..hehehe..Apa pun, Selamat Berbahagia la aku ucapkan..

midot said...

ahakkss..
tengkiu lah kat korang yg sudi baca blog aku ni..hehehe..
achap, nanti turun jb tau..
epon, awak pun mesti balik pg..