Friday, December 10, 2004

Hassan Ismail Daud

pagi tadik kitorang buat jamuan raya TLO.. meriah.. tapi takde rase nak makan sgt tatau nape.. tapi nampaknye ramai yg had a good time..

tapi sedey gak sebab GM Commercial kitorang takde mase tu.. En. Hassan Ismail Daud (HID) resign ari ni.. tatau la nak kata pencen ke idak.. tapi service die kat TLO dekat 11 tahun tu sampai kat sini je.. antara org paling senior kat kompeni..

umo die 53 (atau kurang sket) kalo tak silap.. tapi nampak je tua.. sebab rambut putih kot.. kurus je.. tapi perangai die yg menampakkan die mcm tua tu.. bile under pressure sket die paniks.. marah2.. especially lately la.. bile die selalu MC aje.. sian..

tapi die sebenornye ok.. keje baguih.. kalo takde org macam die kat TLO ni lagi teruk kompeni rasenye.. hati die baik.. cara je la yg kitorang tak tahan sket.. hehehh.. sayang jugak kitorang kat die sebenornye..

ari ni last day die.. babai HID..!

:-(

No comments: